De beste materialen en omstandigheden vind je bij Het Jasje

Bij Het Jasje richten we ons op een duurzaam product. Al onze materialen zijn eerlijk geoogst- en tot stand gekomen. Daarnaast zorgen we ervoor dat er geen kinderhanden aan te pas komen. Zo krijgen de arbeiders niet alleen goed betaald, maar zorgen we ook voor moeder natuur. Al onze relatiegeschenken zijn te bedrukken met uw eigen logo, tekst of foto. Een leuke meegever na uw 50e verjaardag? Of indruk maken op uw klanten? Bij Het Jasje zorgen we ervoor dat u met een glimlach kunt geven. 

Het_jasje_Relatiegeschenken_Product_1

NEOPREEN

Een stof die veel gebruikt wordt bij wetsuits of ander scuba materiaal. Het staat er om bekend dat het de inhoud goed op temperatuur houdt, of dat nou warm of koud is! Neopreen stof is een stretch stof die niet kreukt, een mat glanzende finish heeft en kleurvast is.

 

U kunt onze neopreen relatiegeschenken laten beddrukken met uw eigen logo of tekst. Daarnaast kunt ook een van onze designers een mooi ontwerp voor u laten opstellen!

RELATIEGESCHENKEN
MET CUSTOM DESIGN

Een eerste indruk kan je maar een keer maken, geschenken geef je maar een keer en ook het leven is ons maar een keer gegund. We verzamelen onze eigen mooie momenten. Het Jasje focust zich op deze mooie momenten! De geschenken van Het Jasje geef je niet alleen met een warme gedachte, maar ook om jouw bedrijf op een ludieke manier bij jouw doelgroep weg te zetten!

Het_jasje_Relatiegeschenken_Product_4

Het_jasje_Relatiegeschenken_Product_3

2X ZO LANG KOUD

Onze relatiegeschenken houden de inhoud tot wel twee keer langer koel. De buitenste stof is neopreen, een materiaal wat bekend staat om goed te isoleren. Je kan de relatiegeschenken dus niet alleen als “presentje” geven, maar de ontvanger een super-functionele gepersonnaliseerde gadget cadeau doen!

 

Onze relatiegeschenken zijn te beddrukken met uw eigen logo of tekst. Daarnaast geeft u niet een weggooiproduct, maar een handige gadget!

EERLIJKE EN GOEDE OMSTANDIGHEDEN

Stoffen wordt niet altijd onder goede omstandigheden gemaakt en verwerkt. De meeste stoffen komt uit Aziatische lagelonenlanden, waar vaak lange uren worden gemaakt, onder soms slechte werkomstandigheden. Voor de consument is het lastig om na te gaan of een kledingstuk op een eerlijke manier is geproduceerd. Wij bij het Jasje kunnen u garanderen dat onze producten eerlijk tot stand komen. Zo worden arbeiders niet onderbetaald en komen er geen kinderhanden aan te pas.

Eerlijke werkomstandigheden